Stel je vraag:
 

De juiste voeding voor een goede ontwikkeling van je baby dankzij Olvarit

Olvarit is één van de favoriete merken van Belgische mama’s. En dat is niet zomaar: door gevarieerde ingrediënten samen te voegen die perfect beantwoorden aan de voedingsbehoeften van je kleintje, verzekert Olvarit je baby van een kwalitatieve voeding. Bovendien draagt Olvarit bij tot het vormen van een goede basis voor de ontwikkeling van je kindje.

Dankzij 65 jaar ervaring in kindervoeding kan Olvarit je een volledig kindervoeding assortiment aanbieden dat geschikt is voor je kindje vanaf zijn eerste hapje tot de leeftijd van 3 jaar.


Olvarit products


Goed eten om goed te groeien

Het is van groot belang om op een jonge leeftijd  goede eetgewoontes aan te leren die de basis vormen voor een gezond eetpatroon. Daarom biedt Olvarit voor elke leeftijd een gamma producten aan die beantwoorden aan de voedingsbehoeften van je kleintje.
 
Olvarit schenkt jou daarnaast ook informatie en tips die je helpen bij het beter begrijpen van je kindje zijn voedingsbehoeftes.


Olvarit Baby WereldOlvarit Peuter Wereld


Tussen 4 maanden en een jaar: je baby ontdekt vaste voeding

Je baby groeit … Hij ontdekt de smaak van groenten, dan de smaak van vlees, en vervolgens leert je kindje papjes eten met meer textuur. Een grote stap in zijn leven, maar ook in het jouwe!
 
Olvarit is er om je hierin te begeleiden nu dat je kindje je meer dan ooit nodig heeft: wat hij vandaag leert, vormt de basis voor een gezond voedingspatroon.


Vanaf 12 maanden leidt Arthur de ontwikkeling van je baby! 

Arthur is het nieuwe vriendje van je peuter: hij zal hem helpen de wereld te verkennen dankzij zijn leuke ideeën voor activiteiten. Maar hij helpt je kleintje ook gezond en evenwichtig te eten en nieuwe smaken te ontdekken.
 
En Arthur is natuurlijk ook de partner van de mama’s en de papa’s om kindjes aan te moedigen in hun dagelijkse ontdekkingen!
 

 
Superiority_banner_V01.jpg


Playapp_800x200px_NL_V04.jpg