Nutricia baby

Alle baby informatie van A tot Z

Baby (Flesvoeding)

Alles over flesvoeding

Borstvoeding is het beste voor je kindje. Toch kan er een moment komen waarop je besluit over te stappen op flesvoeding of een combinatie van borst- en flesvoeding.

Het eerste flesje

Kies je voor flesvoeding, dan wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je baby de juiste voeding krijgt. Hoe stap je over van borstvoeding naar het flesje? Welke flesvoeding kun je het beste kiezen? Krijgt je kleintje voldoende te drinken? Allemaal vragen waar je misschien niet meteen het antwoord op weet. Op deze website vind je informatie over flesvoeding voor baby’s vanaf 6 maanden. 

Voeding

Welk soort flesvoeding

Stap je van borstvoeding over op flesvoeding of een combinatie van beide? Begin dan met de juiste flesvoeding voor je kindje.

Voeding

Overstappen van borst- naar flesvoeding

Misschien weet je niet welke voeding je moet kiezen of hoeveel je moet geven. Je kunt met je vragen contact opnemen met Nutricia Babyvoedinglijn. Ook het consultatiebureau kan je helpen.

Lees meer
Voeding

Flesje maken

Hieronder staat stap voor stap uitgelegd hoe je een flesje moet maken

Lees meer
Voeding

Wanneer mag een baby water drinken?

Mag ik mijn baby al wat water geven? Hij drinkt niet altijd zijn melkflesje leeg en ik ben bang dat hij te weinig vocht naar binnen zal krijgen.

Lees meer
Voeding

Hoe lang duurt de melkvoeding?

Wanneer mijn kindje melk drinkt, gaat het altijd heel erg traag en duurt het lang. Zou het kunnen dat de melk te dik is voor het speentje?


Lees meer
Voeding

Tips bij koemelkallergie

Wat kun je doen als je kindje koemelkallergie heeft? De volgende tips kunnen je helpen.