Ontdek de volgende generatie Nutrilon (10-12 maanden)

Voeding

Je kindje is 10 tot 12 maanden

Voeding bij 10 tot 12 maanden

Je kleintje heeft veel te leren. Je helpt hem daarbij door af en toe samen te oefenen. Daardoor worden zijn spieren sterker en traint hij zijn vaardigheden. In welke fase van zijn ontwikkeling je kindje zich ook bevindt, onderstaande tips helpen hem om lekker in beweging te komen.

Al dat bewegen kost je kindje flink wat energie. Om te zorgen dat hij zich zo goed blijft ontwikkelen, is - naast jouw zorg en aandacht - zijn voeding erg belangrijk. Zo heeft je kindje onder andere vitamine D nodig, dit helpt je baby calcium op te nemen. en dat zorgt weer voor de ontwikkeling van tanden en botten. Ook heeft je kindje behoefte aan omega-3-vetzuren, zoals ALA. ALA draagt bij aan de ontwikkeling van de hersen.

Voeding

Alles over voeding

Allergie en ongemakjes

Baby's gezondheid​

Ontwikkeling

De ontwikkeling van je kindje

Nutrilon 3 met Pronutra-ADVANCE™ bevat onze gepatenteerde mix van prebiotische vezels GOS:lc FOS en de vitamines A, C, D. Deze vitamines ondersteunen de normale werking van het immuunsysteem. Bovendien bevat Nutrilon 3 met Pronutra-ADVANCE™ omega-3-vetzuren, zoals ALA.

Weerstand

Weerstand opbouwen

Lifestyle

Maak een tastbox

Weerstand

Weerstand en het immuunsysteem

Stof, vuil, (gras)pollen, bacteriën en virussen: een goede weerstand is nodig om ons te beschermen tegen vreemde indringers.