Voeding

Voeding voor je peuter

In het eerste jaar verdrievoudigt de grootte van de hersenen van je kindje. Na twaalf maanden zijn de hersenen van je kleine ruim tweederde van jouw hersenen. Voor die snelle groei van de hersenen, de voortdurende vorming van het zenuwstelsel en het opbouwen van een gezond immuunsysteem heeft je kindje de juiste voeding nodig. Hersenen hebben energie nodig om te functioneren.

En ook andere specifieke bouw- en voedingsstoffen, zoals omega-3-vetzuren. ALA ondersteunt de normale hersenontwikkeling van je kind. Het lichaam van je kindje maakt deze vetzuren zelf nog niet aan, dus moeten ze uit voeding worden opgenomen. 

Nutrilon Pronutra Advance

Nutrilon met Pronutra-ADVANCE™

In de eerste drie levensjaren maakt je kindje een enorme groei door. Doordat we al meer dan 120 jaar onderzoek doen naar de voedingsbehoeften van kindjes, weten we welke invloed voeding heeft op die spectaculaire groei. En wat je kindje nodig heeft voor een optimale ontwikkeling van het immuunsysteem en de hersenen. Zo hebben we ontdekt dat bepaalde omega-3-vetzuren de hersenontwikkeling van je baby ondersteunen. En dat vitamines A, C en D bijdragen aan een goed immuunsysteem. Al deze kennis komt samen in Nutrilon met Pronutra-ADVANCE™, onze meest geavanceerde formule ooit.


Borstvoeding is de beste voeding voor je baby. Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra-ADVANCE™ bevat ALA, dat een normale hersenontwikkeling ondersteunt. Ook bevat Nutrilon Opvolgmelk vitamines A, C en D, die een normale werking van het immuunsysteem ondersteunen.