Ontdek de volgende generatie Nutrilon


Voeding

Je kindje is 6 tot 10 maanden oud

Voeding bij 6 tot 10 maanden

Na zes maanden begint je kindje aan een belangrijke groeifase. De komende zes maanden leert hij iedere dag wel iets nieuws. Bijzonder hè? En het is misschien moeilijk voor te stellen, maar over zes maanden kan je kindje waarschijnlijk kruipen én rechtop staan. Misschien zet hij dan ook wel zijn eerste wankele stapjes en zegt hij zijn eerste woordjes.

Als je kleintje één jaar is, kan hij meestal ook kleine dingen oppakken. Daar is goede coördinatie voor nodig! De komende periode gaat je kindje daar volop mee oefenen. Vergeet op deze kostbare momentjes dan niet je telefoon erbij te pakken om ze vast te leggen. Leuk om te delen of later nog eens van na te genieten!

Het immuunsysteem tussen 6 en 10 maanden

De voeding helpt ook mee, omdat je kindje zich in deze periode volop ontwikkelt en omdat zijn immuunsysteem in opbouw is. Geef je kindje de voedingsstoffen die hij nodig heeft voor zijn groei.


Bij al deze ontwikkelingen kan je kindje jouw aandacht en liefde goed gebruiken. Stel je kindje gerust en moedig hem aan bij zijn nieuwe avonturen.

Weerstand

Weerstand opbouwen

Meer relevante artikelen