Onze gepatenteerde Nutrilon®-formule met Pronutra®-Advance

Vanaf 6 maanden zal je baby veel nieuwe dingen proberen: kruipen, zitten of zelfs voorwerpen grijpen. Elke nieuwe ervaring stelt hem in staat om geleidelijk de wereld om hem heen te ontdekken, maar helpt ook om zijn immuunsysteem op te bouwen dat elke dag een beetje sterker wordt.

Voeding speelt ook een rol bij het functioneren van het immuunsysteem. Moedermelk is daarom de ideale voeding voor je baby, omdat het alle ingrediënten bevat die hun immuunsysteem nodig heeft om zich goed te ontwikkelen. Als je na 6 maanden wilt overstappen op een fles, kan je vertrouwen op Nutrilon® opvolgmelk.

Baby spelen

Nutrilon® opvolgmelk met Pronutra® -Advance

Sinds 125 jaar ontwikkelen de teams van wetenschappers, kinderartsen en voedingskundingen bij Nutricia de meest geavanceerde Nutrilon® formules om te beantwoorden aan de voedingsbehoeften van je baby tijdens elke fase van zijn ontwikkeling.

Onze expertise heeft ons in staat gesteld om Nutrilon® met Pronutra®-Advance te ontwikkelen, dat dankzij vitamine A, C en D* bijdraagt aan de normale werking van het immuunsysteem.

product page pronutra nl

*Conform de wetgeving, bevatten alle opvolgmelken vitamines C en D, ALA en DHA. 

Belangrijk: Borstvoeding is de beste voeding voor je baby.

Ontdek Nutrilon 2met Pronutra® -Advance (vanaf 6 maanden)