Onze producten

Nutrilon Prosyneo

Nutricia streeft er continu naar haar producten te verbeteren en verder te ontwikkelen, zodat deze zo goed mogelijk voorzien in de behoefte van elk kindje. Naar aanleiding van de laatste wetenschappelijke inzichten, heeft Nutricia Nutrilon® Prosyneo geïntroduceerd.

Gebaseerd op 120 jaar onderzoek naar de voeding van zuigelingen ontwikkelden onze Nutricia-experten Nutrilon®, speciaal ontworpen om te beantwoorden aan de voedingsbehoeften van je baby tijdens elke fase van zijn ontwikkeling daar het immuunsysteem van een baby nog niet volledig ontwikkeld is bij de geboorte maar zich gaandeweg ontwikkelt.

prosyneo 2

Nutrilon® Prosyneo 2 is een geavanceerde opvolgzuigelingenvoeding op basis van eiwithydrolysaat die de wetenschappelijk onderzochte combinatie Syneo bevat en bijdraagt tot de normale werking van het immuunsysteem dankzij de aanwezigheid van vitamines A, C en D.

                             

Wil je Nutrilon® Prosyneo 2 gebruiken? Overleg dan met je arts. De Nutrilon® Prosyneo opvolgzuigelingenvoeding is vanaf eind mei beschikbaar bij uw apotheek.

Belangrijk

Borstvoeding is de beste voeding. Nutrilon® Prosyneo 2 is een opvolgzuigelingenvoeding op basis van eiwithydrolysaat, geschikt vanaf 6 maanden als onderdeel van een gezonde, gevarieerde voeding. De eerste 6 maanden na de geboorte is Nutrilon® Prosyneo 2 niet geschikt als vervanging van borstvoeding. Nutrilon® Prosyneo 2 is niet geschikt bij koemelkeiwitallergie.

 
Nutrilon Prosyneo 2

Onze producten

Nutrilon Prosyneo 2

Klik hier voor onze productinformatie.