Voeding

Olvarit: de hoogste kwaliteits- en veiligheidsstandaarden

Wist je dat de eisen die worden gesteld aan ingrediënten in babyvoeding véél strenger zijn dan die voor volwassenen? Dat is niet voor niets: je kindje krijgt namelijk veel meer voeding binnen per kilo lichaamsgewicht dan jij. En daarmee is hij ook een stukje kwetsbaarder dan jij. Daarom zetten we bij Olvarit alles op alles om te zorgen dat onze producten veilig zijn voor jouw baby. We hanteren zelfs nog strengere eisen dan de wetgeving oplegt.

Uitgebreide kwaliteits- en veiligheidscontrole

Alle ingrediënten die in onze babyvoeding terechtkomen, worden zorgvuldig en grondig gecontroleerd voordat ze naar de fabriek gaan. Dat blijven we doen in alle fasen van het productieproces. Er komen veel verschillende kwaliteitstesten aan te pas voordat je de Olvarit-potjes in de schappen vindt! Daarbij wordt ieder ingrediënt grondig onderzocht.

Kwaliteit is ook smaak

We vinden het niet alleen belangrijk dat de ingrediënten in onze potjes bijdragen aan een gezonde groei van je kindje, maar ook aan zijn smaakontwikkeling. Je kindje moet de verschillende groente -en fruitsmaken ook goed proeven en leren herkennen! Daarom is in al onze potjes altijd één ingrediënt duidelijk op de voorgrond aanwezig. We testen al onze producten dus ook op smaak.