Voeding

Onze boeren: ervaren en toegewijd

Alle boeren met wie we samenwerken – of dat nu groente- of fruittelers zijn, veehouders of vissers -, kennen de eisen voor de productie van babyvoeding van A tot Z. Zij weten dat zij op een andere manier moeten omgaan met de ingrediënten dan bij de productie van voeding voor volwassenen.

Langetermijnrelaties

Boer voor Olvarit word je niet zomaar. We bouwen aan langetermijnrelaties met hen; de meeste werken al meer dan tien jaar voor ons! We bezoeken onze boeren regelmatig en ondersteunen hen bij het zorgvuldig en duurzaam telen van onze ingrediënten. En als we nieuwe boeren selecteren, investeren we lange tijd in hen, zodat ze helemaal vertrouwd raken met onze filosofie rond babyvoeding. Dat kan tot wel twee jaar duren!

Controles

Iedere boer die ingrediënten levert voor onze maaltijden, krijgt regelmatig controles. We hebben hiervoor een speciaal team. Dit team beoordeelt het fruit, de groenten en granen en vlees en vis grondig voor het naar de fabriek gaat. Op die manier houden we continu grip op de kwaliteit en veiligheid.

Vragen of advies over jou of je kindje?