Bezoek onze stand op de grootste babybeurs van België!

Goed nieuws voor alle (toekomstige) mama’s: van 18 t.e.m. 20 maart kan je ons vergezellen op de Babyboombeurs! De grootste babybeurs van België vindt plaats in Paleis 11 van Brussels Expo en onze Nutricia-stand is het bezoeken meer dan waard. Zo hebben we tal van leuke activiteiten voor jou gepland en je maakt bovendien kans op enkele fantastische prijzen!

Nutricia

Win gratis tickets

Wil je onze stand graag een bezoekje brengen? Neem dan snel deel aan onze quiz, want we geven 25 X 2 GRATIS TICKETS weg voor de Babyboombeurs!

Wat valt er te doen en te winnen op onze stand?

Ontmoet onze voedingskundigen

Zit je met een vraag? Onze voedingskundigen staan je maar al te graag bij met professioneel advies. In onze afgeschermde (borst)voedingsruimte kan je je kleine schat bovendien in alle rust eten geven.

Ontdek je persoonlijke zwangerschapsavontuur

De eerste 1000 dagen in het leven van je kindje hebben een grote impact op zijn levenslange gezondheid. Maar wist je dat die 1000 dagen al aanvangen op het moment van bevruchting? Ontdek je persoonlijke zwangerschapsavontuur en kom alles te weten over de ontwikkeling van je baby.

Registreer je ter plaatse voor ‘My Nutricia’ en ontvang een goodiebag

‘My Nutricia’ is een persoonlijke digitale omgeving, volledig afgestemd op jouw fase van het moederschap. Registreer je op onze stand en ontvang een goodiebag boordevol informatie en handige hulpmiddelen.

Win een fantastisch weekendje weg voor jou en je baby

Neem deel aan onze Nutrilon Connect & Beat-it-games en maak kans op een weekendje weg naar Hotel Ermitage in Evian.

Kom hallo zeggen op de Olvarit-boerderij

Ontdek hoe onze heerlijke producten gemaakt worden en laat je baby proeven van al het lekkers dat Olvarit te bieden heeft!