Werken bij Nutricia Early Life Nutrition Benelux (Werken bij Nutricia Early Life Nutrition Benelux)

Werken bij Nutricia Early Life Nutrition Benelux

In al zijn activiteiten en zijn verschillende divisies wil Danone, het moederbedrijf van Nutricia Early Life Nutrition, bijdragen aan een gezondere wereld.

Je vindt dit terug in onze producten, onze visie en onze relatie met de wereld.

Bedrijfscultuur en Waarden

De cultuur binnen Danone en Nutricia wordt bepaald door onze mensen. Danone heeft binnen elke divisie een vlakke organisatie waarin medewerkers zich inzetten om zo goed mogelijk producten en diensten in de markt te zetten die bijdragen aan de gezondheid van zoveel mogelijk mensen. Onze medewerkers ervaren de cultuur als informeel, respectvol, open, gedreven, kritisch, resultaat- en klantgericht. Een bedrijf moet rendabel zijn, maar niet tegen elke prijs en op elke manier. In al onze activiteiten respecteren wij onze Danone-waarden die fundamenteel zijn voor het bedrijf: Humanisme, Openheid, Betrokkenheid en Enthousiasme. Deze waarden leiden ons in hoe wij werken en met elkaar omgaan.

Solliciteren

Ben je een energiek persoon die in deze principes gelooft, dan past Danone bij jou. Solliciteer en help ons van onze visie realiteit te maken door een sleutelrol te vervullen in de activiteiten van Danone en al zijn merken. Danone Nutricia biedt tal van mogelijkheden in België, maar ook internationaal.

Meer informatie en vacatures.

Generation Growth

Het Generation Growth Programme van Nutricia Early Life Nutrition geeft jonge afgestudeerden de mogelijkheid om een boeiende carrièrestart te maken. 30 maanden lang zijn de jongeren werkzaam in verschillende afdelingen en krijgen ze verantwoordelijkheden in Sales, Marketing en in een Business Partner rol. Tijdens die periode volgen ze ook een ontwikkelingsplan. Het programma geeft jonge mensen de kans om leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen in een bedrijfsomgeving waar veel waarde wordt gehecht aan initiatief en team spirit. Meer informatie is beschikbaar op

Generation growth