-
Maak de 1 liter visbouillon klaar en breng deze op smaak met sojasaus.
-
Voeg de udon noodles toe aan de bouillon en kook deze met 10 minuten gaar.
-
Verwijder intussen de zaadlijst van de rode peper, snij deze en de gember fijn en pers de knoflook.
-
Snij de wortel, champignons en paksoi in grove stukken.
-
Verhit de zonnebloemolie in een wokpan en fruit de gember en rode peper enkele minuten op laag vuur.
-
Voeg de wortel toe en bak deze op middelhoog vuur 2 minuten mee.
-
Bak de champignons en paksoi mee gedurende 5 minuten.
-
Voeg het groentemengsel toe aan de bouillon.
-
Laat de zonnebloemolie heet worden in de bakpan en bak de garnalen goed door.
-
Serveer de Oosterse noodlesoep in soepkommen en werk af met de gebakken garnalen.
-
Breng de soep eventueel nog op smaak met zout en peper.