Voeding

Nutricia Baby app

Vanaf het moment dat je in verwachting bent tot je baby opgroeit tot een peuter, geeft de Nutricia Baby app informatie.

Als je kindje geboren is, vind je hier antwoord op vragen over voeding, groei en kinderkwaaltjes.Lees hier de meest gestelde vragen over de Nutricia Baby app.

Zwanger

De Nutrica Baby-app biedt antwoord op al je vragen en geeft handige tips tijdens je zwangerschap, bijvoorbeeld over wat je wel of niet mag eten. Bewaar in de app je foto's en persoonlijke notities en maak zo heel eenvoudig een dagboekje van je zwangerschap.​​​​​​​​​​

Groei

Met de Nutricia Baby-app leg je ieder meetmoment van je kindje snel en gemakkelijk vast. Alle meetresultaten vind je terug in een handige groeicurve, waaruit je in één oogopslag kunt aflezen hoe je kindje groeit. Voeg foto's toe en zie hoe je kindje zich ontwikkelt.​

Voeding

Je wilt natuurlijk zeker weten dat je kindje voldoende voedingstoffen krijgt. In de Nutricia Baby-app vind je het voedingsschema dat het best bij jullie past. Het schema kun je delen met je partner, opa en oma of de oppas, zodat de volgende voeding precies op tijd komt.

Speelhoek

Muziek is belangrijk in de ontwikkeling van je kindje. In de Nutricia Baby-app vind je onze Speelhoek. Kies samen met je kindje een passend muziekje om bij te spelen, samen te zingen of ontspannen in slaap te vallen. Maak een playlist met de favoriete liedjes van je kindje. ​​"

Benieuwd wat er nog meer speelt tijdens je zwangerschap?

Lees meer over Zwangerschap

App

Nutricia baby app

Bijzondere momenten leg je eenvoudig vast, om te bewaren en delen met vrienden en familie.