Lifestyle

Babyvoeding onderweg

Een goede voorbereiding is het halve werk. Maar wat neem je onderweg mee aan voeding voor je kindje?

Babyvoeding tijdens de reis

Olvarit neem je gemakkelijk mee. De potjes moeten dan wel ongeopend zijn. Eenmaal aangebroken kan je het potje maximaal 24 uur afgesloten in de koelkast bewaren. Olvarit fruit en maaltijden zijn gesteriliseerd en vacuüm verpakt. Daardoor kun je de potjes gewoon in je warme auto, het vliegtuig of in een warme tent bewaren. Ook Olvarit kan dus gewoon mee op vakantie! 

Controleer voor het openen van een potje Olvarit altijd of het vacuüm in orde is. Druk hiervoor op het deksel. Alleen als je geen ‘klik’ hoort, kun je de inhoud van een potje Olvarit veilig gebruiken."

Babyvoeding in het buitenland

Babyvoeding in het buitenland kan een andere samenstelling hebben en ook de verkrijgbaarheid is vaak anders. Bovendien is de voeding soms een stuk duurder dan je hier bent gewend. Neem daarom zo veel mogelijk voeding mee vanuit Belgie. 

Als je toch te weinig voeding bij je hebt of als er iets met de voeding gebeurt, bel dan Nutricia Babyvoedinglijn. Wij zoeken samen met jou naar een oplossing. Je kan contact opnemen met de Nutricia Babyvoeding lijn via het nummer 0800-166 85. Onze voedingskundigen zijn van maandag tot donderdag van 8h30 tot 17h en vrijdag van 8h30 tot 16h gratis bereikbaar voor al je vragen. Wil je liever mailen ofchatten? Dat kan via onze website.

Benieuwd wat er nog meer speelt tijdens de ontwikkeling van je baby?

Lees meer over 2,5 maand

Mijn Nutricia

Meld je aan voor Nutricia Baby

Blijf je graag op de hoogte over de ontwikkelingen tijdens je zwangerschap of van de ontwikkelingen van je kleine? Meld je dan aan voor Nutricia Baby en blijf op de hoogte.