125 jaar Nutricia

Misschien kreeg jij, toen je een baby was, al potjes Olvarit of Nutrilon flesvoeding. En ook in de tijd van je oma ondersteunden we al met voeding voor baby’s. Nutricia biedt namelijk al 125 jaar support in het ouderschap. In 1896 maakten we al flesvoeding voor baby's voor wie geen borstvoeding beschikbaar was. Het zorgde ervoor dat ook die kinderen gezond konden opgroeien. Bij de productie van alleen flesvoeding - en later ook babyvoeding - is het niet gebleven. Nutricia maakt bijvoorbeeld ook drink- en sondevoedingen voor kinderen én volwassenen die ziek zijn, en we bieden ondersteuning bij het gebruik van al onze voedingen.

Zo hebben we bijvoorbeeld de Nutricia Kindervoeding Service waar je al je vragen kunt stellen over het geven van borstvoeding en de voeding van je kindje. 125 jaar support in ouderschap betekent al jaren een luisterend oor bieden, vragen beantwoorden, onderzoek doen naar de beste voeding, samenwerken met universiteiten, ziekenhuizen en wetenschappers en zo passende voedingen ontwikkelen voor iedere fase in het leven. We zijn trots dat we dat al 125 jaar mogen doen! Lees meer.

Nutricia is meer!

Je kent ons waarschijnlijk vooral van voeding voor gezonde baby’s. Maar Nutricia maakt ook dieetvoedingen die gebruikt kunnen worden tijdens ziekte. Niet alleen voor baby’s en jonge kinderen, maar ook voor volwassenen. Nutricia gelooft dat de juiste voeding en support goed is voor de gezondheid en welzijn van iedereen. Niet alleen tijdens de eerste 1000 dagen met die grote groei en die mooie prille momenten, maar ook later in het leven tijdens moeilijkere periodes van ziekte en onzekerheid. Wij zijn er voor jou en iedereen die je liefhebt, nu en voor volgende generaties. Lees ons verhaal.

De lange geschiedenis van Nutricia

Wist je dat het verhaal van Nutricia al ruim 120 jaar geleden begon. Toen al maakten we flesvoeding voor baby's voor wie geen borstvoeding beschikbaar was. Het zorgde ervoor dat ook die kinderen gezond konden opgroeien. Sindsdien hebben wij heel veel producten ontwikkeld om gezonde en zieke kinderen en volwassenen op een goede manier te voeden en te ondersteunen. Altijd gebaseerd op onderzoek en wetenschap. De geschiedenis van Nutricia.

Samen met professionals

Welke voeding we ook maken: we werken altijd samen met professionals uit het vakgebied. Denk aan wetenschappers, artsen, neonatologen, diëtisten, verpleegkundigen, logopedisten, kraamverzorgenden en verloskundigen. Al sinds 1946 heeft Nutricia een eigen onderzoekscentrum. Hier doet Nutricia voortdurend onderzoek. En vanuit hier vertalen we wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen naar producten en services. Meer over Nutricia research.

Nutricia en duurzaamheid

De gezondheid van de mens is nauw verbonden met die van onze planeet. Nutricia wil zo goed mogelijk omgaan met het milieu. Dat merk je aan het beleid, de producten en aan de acties die Nutricia onderneemt voor jou, en voor de generaties van de toekomst. Dit doet Nutricia voor een gezondere planeet.

Zit je met VRAGEN?