Ondertussen is je dreumes alweer 24 maanden en begint hij steeds meer op een kleine volwassene te lijken. Toch heeft hij nog steeds zijn eigen specifieke voedingsbehoefte. En die verschilt behoorlijk van de onze. Natuurlijk zorg je ervoor dat je kindje zo gevarieerd en gezond mogelijk eet.

Voeding voor je peuter

Je kind is nu 24 maanden oud en begint steeds meer op een kleine volwassene te lijken. Hij heeft echter nog steeds specifieke voedingsbehoeften, die verschillen van de onze. Natuurlijk moet je je kind een zo gevarieerd en gezond mogelijk dieet blijven geven.

Naarmate je peuter zelfstandiger wordt, kan het moeilijk zijn om ervoor te zorgen dat hij of zij dagelijks voldoende essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt. Uit een onderzoek van Nutricia en onafhankelijke diëtisten blijkt dat 68% van de kinderen tussen 1 en 4 jaar niet de aanbevolen hoeveelheid ijzer binnenkrijgt. Eén op de 5 kinderen heeft zelfs een ijzertekort. En 70% van de kinderen in deze leeftijdsgroep eet niet genoeg groenten. Nutricia producten kunnen helpen deze tekorten aan te vullen. Nutrilon Lait de Croissance 2+ bevat bijvoorbeeld vitamine D, maar ook omega-3 en 6 vetzuren en een ijzersupplement.

MELD JE AAN voor de Nutricia Baby Club en ontvang:

  • Toegang tot alle tools, van slaaptips tot voedingsschema's
  • Wekelijkse e-mail updates over de ontwikkeling van je baby
  • Meest gelezen artikelen door andere ouders

Nutrilon

Je kindje is ouder dan 24 maanden