Borstvoeding is de beste voeding voor je baby, maar er kan een moment komen waarop je overstapt op flesvoeding, of op een combinatie van borst- en flesvoeding. Voor kindjes die overgaan naar flesvoeding of wanneer borstvoeding gecombineerd wordt met flesvoeding, is Nutrilon DuoBalans 2 een logische keuze. Soms hebben baby’s echter last van babykwaaltjes. Een andere voeding dan standaard flesvoeding kan dan geschikter zijn. Nutrilon heeft een breed assortiment en voor ieder kindje een passende flesvoeding. Voor advies kun je contact opnemen met je arts, verloskundige of consultatiebureau.

Flesvoeding bij veelvoorkomende babykwaaltjes

Baby’s kunnen soms last hebben van babykwaaltjes. Helaas kunnen kleintjes nog niet vertellen wat er aan de hand is. Huilen is dan vaak de enige manier om te communiceren. Veel voorkomende babykwaaltjes zijn darmkrampjes, spugen of moeizame ontlasting. Welk babykwaaltje u ook tegenkomt bij uw kindje, Nutrilon heeft er een passende flesvoeding voor ontwikkeld. Je kunt hierover advies opvragen bij het Centrum voor Jeugd en Gezin of je arts.

Hulp nodig bij het kiezen van een passende flesvoeding?

Misschien heeft je kindje last van krampjes, moeizame ontlasting of andere babykwaaltjes en wil je graag advies over de voeding. Doe dan de Babykwaaltjestest. Binnen 10 minuten krijg je tips van onze voedingskundigen. Ook kun je advies opvragen bij het Centrum voor Jeugd en Gezin of je arts.

Vragen of advies OVER JEZELF OF JE KINDJE? Wij zijn er voor jou!

Nutrilon

Tools