Nutricia Babyvoedinglijn

Hallo en welkom op onze pagina!

Dit is wie we zijn en wat we doen.

Heb je vragen over voeding tijdens de zwangerschap of over de voeding van je kindje? Of heb je vragen over je baby? Bijvoorbeeld over krampjes, slapen, reflux en eetpatronen?

We helpen je graag! We zijn elke werkdag bereikbaar. Je kunt ons gratis bellen op 0800 16 685.

Tot ziens!

Ons team

Careline member

Pauline

Hallo, mijn naam is Pauline! Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in voeding en gezondheid en daarom heb ik ervoor gekozen om diëtist te worden. Gezond eten is zo belangrijk, vooral in de eerste 1000 dagen wanneer je baby nog volop in ontwikkeling is. Hier bij Nutricia kan ik mijn passie en kennis gebruiken om jonge ouders en hun kleintjes te helpen! Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Ik help je graag verder!

Careline member

Charlotte

Als mama van Sam heb ik al veel meegemaakt, maar de onzekerheid die je soms tegenkomt is nog steeds herkenbaar. Het is fijn dat we op het gebied van voeding ouders kunnen helpen. Want alles gaat zo snel en we willen allemaal genieten van onze baby. Ik ben er trots op dat zoveel moeders ons weten te vinden met hun vragen; we krijgen maar liefst 70.000 vragen per jaar! En geen vraag is ons vreemd. We helpen graag!

Careline member

Chaimae

Hallo ! Mijn naam is Chaimae. Ik heb een passie voor eten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ik ervoor heb gekozen om diëtetiek te gaan studeren. Ik hou van leren over voeding en ik hou ook van koken, vooral bakken! Goede voeding is belangrijk voor iedereen, maar vooral voor peuters die de wereld nog aan het ontdekken zijn. Daarom heb ik voor Nutricia gekozen. Ik vind het geweldig om advies te kunnen geven op maat van elke ouder. Ik help je graag!

Vragen of advies OVER JEZELF OF JE KINDJE? Wij zijn er voor jou!