Het begin van je kindjes leven is prachtig en het is een tijd waarin jullie samen zoeken naar een nieuw ritme

Soms gaan dingen anders dan gepland, dit vraagt om wat aanpassing. Tijdens deze geplande en ongeplande momenten willen we er graag voor jullie zijn. Jij voelt als geen ander wat goed is voor jou en je baby en daarom is het belangrijk dat je dicht bij jezelf blijft. We verbeteren continue onze recepturen voor jou en je kindje gebaseerd op de natuur, door middel van onze natuurlijk geworven ingrediënten.

Vertrouw op je keuzes. Vertrouw op Nutrilon.

Nutrilon maakt het verschil

Onze unieke receptuur

De samenstelling van flesvoeding is wettelijk vastgelegd. Maar op vrijwillige basis mag je ingrediënten toevoegen, welke uiteraard aan de strenge eisen van de wetgeving voldoen. Door middel van onderzoek naar ingrediënten gebaseerd op de natuur, doen wij dit op een manier die zo dicht mogelijk bij de natuur ligt. Zodat wij altijd onze beste voeding aan je kindje kunnen bieden. Nutrilon Opvolgmelk bevat naast de wettelijk verplichte ingrediënten de volgende toevoegingen:

  • Natuurlijke 3’GL vezels, ontstaan uit ons unieke fermentatieproces
  • Geavanceerde vezelmix scGOS:lcFOS

Vragen of advies OVER JEZELF OF JE KINDJE? Wij zijn er voor jou!

Samen voor een betere wereld

Bij Nutrilon vinden we het belangrijk om te zorgen voor onze planeet zodat we deze door kunnen geven aan de volgende generaties. Daarom zijn Nutricia (ons moederbedrijf) en Nutrilon B-Corp gecertificeerd! 

Dit is een wereldwijd onafhankelijk label voor bedrijven die zich inzetten voor een betere wereld. Een B Corp™ word je niet zomaar! Dit label krijg je alleen als je bedrijf als mens, milieu en maatschappij centraal stelt en voldoet aan de standaarden die B Corp™ hiervoor heeft opgesteld. B Corp™ staat voor transparantie en je kunt van elk B Corp™ alle resulaten teruglezen. Onze resultaten zijn hier te vinden.

Wat wij onder andere doen?

  • Wij werken samen met voedselbanken en boeren om verspilling te voorkomen.
  • Onze fabrieken draaien op 100% duurzame stroom. 
  • We hebben het ambiteuze doel om onze verpakkingen 100% circulair te maken in 2025. Dit betekent dat we  in 2025 verpakkingen gebruiken die 100% recyclebaar, herbruikbaar of composteerbaar zijn. 
  • Ook ondersteunen we goede doelen zoals de Krajicek foundation. 

Wil je meer weten over B Corp™? Lees het hier

Wij zijn er voor jou. Zelfs om 3 uur ‘s nachts!

Onze betrokkenheid stopt niet met je aankoop van onze voeding. Als geen ander weten we dat kindjes zich niet aan vaste tijden houden. Daarom staat ons team van voedingskundigen 24/7 voor je klaar om je te helpen met al je vragen. Of dat nou gaat over onze voeding, voedingsschema’s, of bijvoorbeeld de ontwikkeling van je kindje tijdens de eerste 1000 dagen. Weet dat je altijd bij ons terecht kan.

Ontdek Nutrilon Scan & Spaar**

Wist je dat Nutrilon een geheel eigen spaarprogramma heeft waarmee je kan sparen voor geld terug via Tikkie? Hiermee willen we jou bedanken voor het vertrouwen in onze voeding. Meedoen is heel eenvoudig. Scan de QR code aan de binnenkant van je gekochte verpakking, start gelijk met sparen en wordt beloond! Lees hier meer over ons unieke spaarprogramma.

** Alle Nutrilon volledige zuigelingenvoedingen en dieetvoedingen zijn uitgesloten.

vrouw kijkt op telefoon

Kwaliteit staat bij ons voorop

We produceren alleen Nutrilon voeding in onze eigen fabrieken. Met grote zorg waarborgen we daar de kwaliteit van onze voeding bij elke stap in ons productieproces. We voeren klinische onderzoeken uit met onze producten volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Omdat kwaliteit zo belangrijk voor ons is, voldoen de boeren en leveranciers waarmee wij samenwerken ook aan een enorme hoeveelheid kwaliteits- en veiligheidseisen.

Unieke en handige verpakking

Het is voor ons van belang dat onze producten makkelijk in gebruik zijn. Je hebt als ouder immers al genoeg om handen. Daarom hebben wij een unieke verpakking ontworpen welke gemakkelijk met één hand te gebruiken is. Bovendien is het pak makkelijk te openen, sluiten, op te bergen en mee te nemen.

 KOAG/KAG-nr. 379-0621-9227

MELD JE AAN voor de Nutricia Baby Club en ontvang:

  • Toegang tot alle tools, van slaaptips tot voedingsschema's
  • Wekelijkse e-mail updates over de ontwikkeling van je baby
  • Meest gelezen artikelen door andere ouders

Vragen of advies OVER JEZELF OF JE KINDJE? Wij zijn er voor jou!

Met je keuze voor Nutrilon, steun je onderzoek naar babyvoeding

Wist je dat Nutricia de enige babyvoeding producent is met een eigen onderzoekscentrum in België? Wij investeren voortdurend in onderzoek om continu te innoveren en hiermee onze recepturen te verbeteren. In het onderzoekscentrum in Utrecht werkt ons team van meer dan 300 wetenschappers elke dag aan de laatste innovaties op het gebied van babyvoeding. Zij werken nauw samen met zorgprofessionals en laboratoria. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat wij altijd de laatste wetenschappelijke inzichten meenemen in onze voeding. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier hoe Nutrilon wordt gemaakt. Lees hier meer over 125 jaar Nutricia onderzoek.