De groei en ontwikkeling van je dreumes

In de eerste 1000 dagen groeit je kindje fysiek en cognitief sneller dan ooit. 

de ontwikkeling van je dreumes

Belangrijke voedingsstoffen voor de groei en ontwikkeling van je peuter

Voor al die reuzensprongen heeft je kleine ontdekker veel voedingsstoffen nodig. Met genoeg voedingsstoffen kan je kindje elke dag opnieuw werken aan zijn groei, immuunsysteem en ontwikkeling. Doordat we al meer dan 125 jaar onderzoek doen naar de voedingsbehoeften van kindjes, weten we welke invloed voeding heeft op hun groei.

calcium behoefte van peuters

Nutrilon als onderdeel van gezonde en gevarieerde voeding

Voor het eerst diertjes aaien, de eerste stapjes zetten en steeds meer dingen leren herkennen. Je kleintje heeft ook in deze extra actieve fase behoefte aan gezonde en gevarieerde voeding. Dat kan best lastig zijn, want soms heeft je kindje geen zin om te eten of verdwijnt er meer voedsel op de grond dan in zijn mondje.

Nutrilon Dreumesmelk en Peutermelk, als onderdeel van gezonde en gevarieerde voeding, kan je kleintje helpen om extra voedingsstoffen binnen te krijgen.

Onze flesvoeding, Nutrilon 4 en 5, bevat een unieke combinatie van scGOS/lcFOS en 3'GL vezels. 3'GL vezels ontstaan uit ons natuurlijke fermentatieproces. Daarnaast bevat Nutrilon Dreumesmelk en Peutermelk ijzer. IJzer ondersteunt de normale cognitieve ontwikkeling van je kindje.  

Met 2 bekertjes van 150ml per dag, als onderdeel van een gezonde, gevarieerde voeding, krijgt je avonturier de nodige extra voedingsstoffen binnen.

Nutrilon dreumesmelk en peutermelk aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Bekijk onze dagmenu’s voor gezonde en gevarieerde voedingsinspiratie

Is je kindje een kieskeurige eter? Dan kan het soms best lastig zijn om ervoor te zorgen dat je kleine alle benodigde voedingsstoffen binnen krijgt. Deze voorbeeld dagmenu’s kunnen je helpen.

Ontdek ons Nutrilon assortiment voor dreumes en peuters

Vanaf 1 tot 2 jaar

Vanaf 2 tot 3 jaar

Vanaf 3 jaar

MELD JE AAN voor de Nutricia Baby Club en ontvang:

  • Toegang tot alle tools, van slaaptips tot voedingsschema's
  • Wekelijkse e-mail updates over de ontwikkeling van je baby
  • Meest gelezen artikelen door andere ouders

Vragen of advies OVER JEZELF OF JE KINDJE? Wij zijn er voor jou!

Nutrilon

Tools