
Noodles met kip en champignons voor kleintjes
Allergie informatie
- Geen koemelkeiwit en lactose
- Geen varkensvlees
- Vrij van soja-eiwit
Was alle groenten en fruit.
Snij de bloemkool in kleine stukjes.
Schil en snij de zoete aardappel en mango ook in kleine stukjes.
.
Maak de cashewnoten fijn met bijvoorbeeld een blender of keukenmachine.
Je kunt ze eventueel ook heel fijn maken met een vijzel of deegroller (tot peoder).
Stoom of kook de bloemkool en zoete aardappel in ongeveer 20 minuten.
Voeg eventueel de mango de laatste 3 minuten toe mocht deze te hard zijn.
Pureer de mango, bloemkool en zoete aardappel en maak eventueel wat gladder met wat extra kookvocht.
Voeg tot slot de gemalen cashewnoten toe.
Laat de puree goed afkoelen.
Verdeel de puree over zes schone bakjes.
Plak na het afkoelen een etiket op de bakjes en schrijf daar de datum op.
De bakjes kun je afgedekt bewaren in de koelkast, of invriezen.
In de vriezer ( -18°C) kun je het hapje tot wel 3 maanden bewaren.
In de koelkast kun je het 24 uur bewaren.
.
Ontdooi de maaltijd in de koelkast.
Opwarmen van de maaltijd kan au bain-marie in een kookpot, met een flessenwarmer of in de microgolfoven.