
Sushi bowl
Allergie informatie
- Geschikt voor zwangere vrouwen
Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier.
Smelt de margarine in de microgolfoven of in een pan op het vuur.
Doe alle ingrediƫnten voor de bodem, inclusief de margarine, in de keukenmachine en maal het tot een grof geheel.
Verdeel het mengsel over de bodem en druk goed aan.
Zet de springvorm in de koelkast.
Pureer de banaan en 200 gram van het rode fruit.
Giet het fruitmengsel in een pannetje en verwarm op laag vuur.
Week de gelatineblaadjes in koud water.
Knijp de gelatineblaadjes uit en roer door de fruitpuree.
Laat het mengsel licht afkoelen.
Doe de platte kaas in een kom met het fruitmengsel.
Schraap de zaadjes uit het vanillestokje en roer door de kwark.
Haal de springvorm uit de koelkast.
Giet het kwark- en fruitmengsel over de bodem en laat het (minimaal) 4 uur opstijven in de koelkast.
Garneer de taart met vers fruit.