
Wortelrisotto met kip
Allergie informatie
- Geen koemelkeiwit en lactose
- Vrij van kippenei-eiwit
- Vrij van gluten
- Geen varkensvlees
- Vrij van soja-eiwit
Mimi, Voedingskundige
Deze maaltijd bevat 100% van de dagelijkse portie groente.
Snij de kipfilet in dunne reepjes.
Pel de ui en snij in grove stukken.
Verhit de olie in een ruime braadpan op hoog vuur en fruit de ui.
Meng de kipfilet met het kerriepoeder en bak de kip rondom bruin.
.
Snij de aardappelen in partjes en was onder de koude kraan.
Was de sperziebonen in koud water, verwijder de uiteinden van de boontjes en halveer ze.
Blus de kip af met de kokosmelk.
Voeg de aardappelpartjes toe en plaats het deksel op de pan.
Stoof de aardappelen en de kip ongeveer 20 minuten.
Voeg de sperziebonen toe en laat deze nog 10 minuten mee garen in de kokosmelk.
Meng als laatst de ananasstukjes erdoorheen.
.
Dek de tafel.
Verdeel de stoofschotel over 4 borden.
.