Nutricia baby
Voeding

Peuters en hun melk

Voor je het weet, is het zover: je kindje maakt de overstap van flesvoeding naar vast voedsel.

Speciale voedingsbehoeften

Je kindje heeft nog steeds behoefte aan extra voedingsstoffen. En wist je dat het minimaal drie jaar duurt voordat het immuunsysteem van je peuter volledig is opgebouwd? Tot die tijd kan je kleintje nog wel wat extra's gebruiken.


Ineens eet hij met de pot mee. Ook al is je kleintje de babymelk ontgroeid, zijn ontdekkingsreis is nog maar net begonnen. Hij zit volop in de groei en heeft in deze periode behoefte aan extra voedingsstoffen. Gewone melk is gezond. Maar peutermelk is zo samengesteld, dat het helemaal aansluit bij de voedingsbehoefte van je kindje. De groeimelk van Nutrilon is speciaal ontwikkeld voor peuters. Hier lees je er alles over.


Nutrilon Groeimelk

Nutrilon Groeimelk is helemaal afgestemd op de voedingsbehoefte van jouw actieve kindje. Er zitten maar liefst 28 belangrijke voedingsstoffen in (zoals calcium, vitamine D en ijzer) en minder eiwit en zout dan gewone melk.


Bovendien ondersteunt deze groeimelk van Nutrilon op natuurlijke wijze een gezond immuunsysteem. Groeimelk van Nutrilon bevat vitamine A, C en D die een normale werking van het immuunsysteem ondersteunen.Is jouw kindje twee jaar? Dan geef je hem Nutrilon Groeimelk 2+. Dat bevat ongeveer evenveel calorie├źn als halfvolle melk en alle belangrijke voedingsstoffen die je peuter nodig heeft.


Benieuwd wat er nog meer speelt tijdens de ontwikkeling van je peuter?

Lees meer over 13 maanden
Voeding

Groeimelk of koemelk?

Voeding

Het belang van groeimelk

Mijn Nutricia

Meld je aan voor Nutricia Baby

Blijf je graag op de hoogte over de ontwikkelingen tijdens je zwangerschap of van de ontwikkelingen van je kleine? Meld je dan aan voor Nutricia Baby en blijf op de hoogte.