Nutricia baby

Peuters en hun melk

Het is bekend: peuters zijn grillige eters en ze krijgen niet altijd binnen wat ze nodig hebben. Onhandig, want ze kunnen die voedingsstoffen juist goed gebruiken. Wat kun jij doen als ouder om hem toch dit beetje extra te geven? Allereerst natuurlijk een gezond dagmenu geven! Ten tweede kun je je kind wat extra’s meegeven in de vorm van groeimelk of peutermelk.

Speciale voedingsbehoeften

Wist je dat het minimaal drie jaar duurt voor het immuunsysteem van je peuter volledig is opgebouwd? Tot die tijd kan je kleintje nog wel wat extra's gebruiken.
Groeimelk is verrijkt met mineralen, vitaminen en essentiële vetzuren . Daarom wordt aangeraden om Peuter Groeimelk te geven tot de leeftijd van 3 jaar.

Ook al eet je kindje al flink mee met de pot, het is geen kleine volwassene en heeft behoefte aan extra voedingsstoffen. Daarom is koemelk, hoe gezond ook, nog niet geschikt voor je kleine schat. De Peuter Groeimelk is zo samengesteld, dat het helemaal aansluit bij de voedingsbehoefte van je kindje. De groeimelk van Nutrilon is speciaal ontwikkeld voor peuters. Hier lees je er alles over.

Nutrilon Groeimelk

Nutrilon Groeimelk is helemaal afgestemd op de voedingsbehoefte van jouw actieve kindje. Er zitten maar liefst 28 belangrijke voedingsstoffen in (zoals calcium, vitamine D en ijzer) en minder eiwit en zout dan gewone melk.

Bovendien ondersteunt deze groeimelk van Nutrilon op natuurlijke wijze een gezond immuunsysteem. Groeimelk van Nutrilon bevat vitamine A, C en D die een normale werking van het immuunsysteem ondersteunen.


Is jouw kindje twee jaar? Dan geef je hem Nutrilon Groeimelk 2+. Dat bevat ongeveer evenveel calorieën als halfvolle melk en alle belangrijke voedingsstoffen die je peuter nodig heeft.