Geef je peuter net dat beetje EXTRA!

Het is bekend: peuters zijn grillige eters en ze krijgen niet altijd binnen wat ze nodig hebben. Onhandig, want ze kunnen die voedingsstoffen juist goed gebruiken. Wat kun jij doen als ouder om hem toch dit beetje extra te geven? Allereerst natuurlijk een gezond dagmenu geven! Ten tweede kun je je kind wat extra’s meegeven in de vorm van dreumesmelk of peutermelk.

Waarom dreumesmelk?

Het is bekend dat peuters graag melk drinken. Als je kiest voor dreumesmelk of peutermelk, dan geef je je kind extra ijzer en vitamine D. Handig! Dreumesmelk/peutermelk is een product dat precies is afgestemd op de voedingsbehoeften van peuters.

Onderzoek

Uit wetenschappelijk onderzoek onder ruim 300 peuters blijkt dat een dagelijks bekertje dreumesmelk positief kan bijdragen aan de hoge ijzer en vitamine D-behoeftes van peuters.

Uit onderzoek blijkt dat dreumesmelk een positieve bijdrage levert aan de aanbevolen hoeveelheid ijzer en vitamine D voor je kleintje!

Mooie aanvulling op gezond eten

Dreumesmelk kan positief bijdragen aan een gezond dagmenu. Het is belangrijk om je kind gezond en gevarieerd te laten eten, met groenten, fruit, brood, vet en vis. Als onderdeel van een gezonde voeding kan dreumesmelk of peutermelk een positieve bijdrage leveren aan de aanbevolen hoeveelheid ijzer en vitamine D voor je kleintje.