- Lunch
- Bereidingstijd: 10 min
Ingrediënten
- Ingrediënten voor 2 personen
- 2 middelgrote eieren
- 3 eetlepels melk
- 1 eetlepel crème fraîche
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 theelepel mosterd
- Zout en peper naar smaak
- 1 volkoren boterham
- 15 gram geraspte kaas
- 20 gram spinazie
- ½ rode paprika
- Verse bieslook naar smaak
- Nodig: 2 magnetronvaste mokken
Bereidingswijze
-
Klop de eieren en voeg hier de melk, crème fraîche, olijfolie, mosterd, peper en zout aan toe
-
Snij de boterham in stukjes en roer deze samen met de geraspte kaas door het ei-mengsel
-
Vet de mokken in met wat olijfolie
-
Snij de paprika en spinazie fijn en voeg deze ook toe aan het ei-mengsel
-
Vul de mokken met het beslag
-
Verwarm de quiche op 750 Watt gedurende 8 minuten
-
Controleer of het ei goed gegaard is
-
Serveer met bieslook
-
Eetsmakelijk!