Onze producten

Gaat je baby over van borstvoeding naar flesvoeding?

Moedermelk is één van de mooiste wonderen van de natuur. Het bevat alle voedingsstoffen die je baby nodig heeft om te groeien en zich gezond te ontwikkelen. De overgang van borst- naar flesvoeding of de combinatie van beide, is voor jezelf en je baby een grote stap. Je baby moet wennen aan een flesje en aan een nieuwe smaak. Maar ook jouw lichaam moet zich aanpassen. Bouw de borstvoeding daarom stapsgewijs* af. Nutrilon is er voor jou in deze belangrijke periode.

moeder geeft flesvoeding

* Ben je op zoek naar een schema die jou op weg helpt om borstvoeding stapsgewijs af te bouwen? Klik dan hier.
Je kunt je kinderarts, verloskundige of Kind&Gezin verpleegkundige vragen dit schema in te vullen. Zij kunnen het aanpassen aan de persoonlijke behoeften van jou en je baby.

 

We willen je aanmoedigen om de eerste 6 maanden moedermelk aan je kindje te geven. Als dit niet (meer) lukt, kan je erop vertrouwen dat Nutrilon® het overneemt.

Gebaseerd op 120 jaar onderzoek naar de voeding van zuigelingen ontwikkelden onze Nutricia-experten Nutrilon® Profutura, speciaal ontworpen voor de overgang van borst- naar flesvoeding of ter aanvulling van borstvoeding.
Ze draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem van je baby dankzij de aanwezigheid van vitamines C en D.

 

NUTRILON® PROFUTURA 2

ONZE MEEST GEAVANCEERDE FORMULE SPECIAAL ONTWIKKELD VOOR DE OVERGANG VAN BORST- NAAR FLESVOEDING OF IN COMBINATIE MET BORSTVOEDING.

 

 Nutrilon Profutura 2 

 

  • Onze hoogste hoeveelheid HMOs 2’FL & 3’GL (Human Milk Oligosaccharides). 3’GL komt uit ons unieke proces.
  • Gepatenteerde mix van GOS/FOS vezels en melkvet.
  • Onze kenmerkende verhouding van Omega 3 en 6 (DHA*/ALA*/ARA): ALA* draagt bij tot de normale ontwikkeling van de hersenen.
  • Vitamines C & D*: dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem.

*Conform de wetgeving, elke opvolgmelk bevat vitamines C en D, ALA en DHA.

 

EXLUSIEF VERKRIJGBAAR BIJ UW APOTHEKER

Klik hier om meer te weten over Nutrilon® Profutura 1+