DGExpress Key Partner van Nutricia

Nutricia heeft als doel de beschikbaarheid van Nutrilon voor ouders in België veilig te stellen en tegelijkertijd tegemoet te komen aan de aanhoudende vraag naar en het veiligstellen van kwaliteit en echtheid van Belgische Nutrilon producten in China. Daarom onderzoekt Nutricia continu hoe directe leveringen van Nutrilon producten aan consumenten in China kunnen worden ondersteund. Met veel genoegen kunnen we aankondigen dat vanaf vandaag DGExpress de nieuwste Key Partner van Nutricia is. Deze samenwerking maakt directe leveringen van Belgische Nutrilon producten aan consumenten in China mogelijk waarmee kwaliteit en authenticiteit en echtheid wordt beschermd. DGExpress is hiermee gegarandeerd van officiële en meest verse Belgische Nutrilon producten.

DGExpress samenwerking

Rachid El Yabraki, oprichter en eigenaar van DGExpress en Frank den Haan, Commercial Directeur Nutricia België in Nutricia kantoor te Zoetermeer 

Over DGExpress

DGExpress, 13 jaar geleden opgericht in Rotterdam, is expert in het verzenden van babyvoeding naar China. Via DGExpress kunnen klanten in België of China hun producten bestellen en op een veilige manier naar familie of vrienden sturen. De afgelopen jaren heeft DGExpress bewezen een betrouwbare leverancier te zijn die gespecialiseerd is in het veilig verzenden van babyproducten naar klanten in China. 

Snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid

Met hun jarenlange ervaring is DGExpress uitgegroeid tot een professioneel bedrijf dat alles in huis heeft om babyvoeding veilig te verzenden. DGExpress verzorgt de gehele supply chain: bestellen, transporteren en inklaren van producten. Dit resulteert in een efficiënt proces dat een snelle levering aan eindklanten verzekert. Rachid El Yabraki, oprichter en eigenaar van DGExpress: ”Wij vinden het belangrijk om te doen wat we zeggen en te zeggen wat we doen. Dit zorgt ervoor dat klanten ons als betrouwbaar herkennen en ons gemakkelijk weten te vinden.” 

https://www.youhe.store/

Royal Holland

Met deze samenwerking wordt DGExpress toegevoegd aan de lijst van bestaande Key Partners zoals OriginalBabyBrands.com en Chillboss.com. Houd de website in de loop van volgende week in de gaten voor meer informatie. 

Packshots Nutrilon