Nutrilon Bio 2. Vertrouw op je keuzes

Nutrilon Bio opvolgmelk is ontwikkeld met de kennis van meer dan 125 jaar onderzoek in België, in ons eigen Research Centre in Utrecht. Gemaakt zonder toegevoegde palmolie en met ingrediënten van biologische oorsprong; waaronder een vezelmix van biologische GOS én biologische FOS vezels.

Er is wettelijk bepaald wat er in de samenstelling van opvolgmelk moét zitten, daarnaast is ook vastgesteld wat er in mág zitten. Gemaakt met liefde voor de natuur en je kindje!

Vragen of advies OVER JEZELF OF JE KINDJE? Wij zijn er voor jou!

B-Corp gecertificeerd!

Bij Nutrilon vinden we het belangrijk om te zorgen voor onze planeet zodat we deze door kunnen geven aan de volgende generaties. Daarom zijn Nutricia (ons moederbedrijf) en Nutrilon B Corp™ gecertificeerd! Dit is een wereldwijd onafhankelijk label voor bedrijven die zich inzetten voor een betere wereld. Een B Corp™ word je niet zomaar! Dit label krijg je alleen als je bedrijf als mens, milieu en maatschappij centraal stelt en voldoet aan de standaarden die B Corp™ hiervoor heeft opgesteld. B Corp™ staat voor transparantie en je kunt van elk B Corp™ alle resulaten teruglezen. Onze resultaten zie je via deze link.

Wat wij onder andere doen?

  • Wij werken samen met voedselbanken en boeren om verspilling te voorkomen.
  • Onze fabrieken draaien op 100% duurzame stroom. 
  • We hebben het ambiteuze doel om onze verpakkingen 100% circulair te maken in 2025. Dit betekent dat we  in 2025 verpakkingen gebruiken die 100% recyclebaar, herbruikbaar of composteerbaar zijn. 
  • Ook ondersteunen we goede doelen zoals de Krajicek foundation en de voedselbank. 

Wil je meer weten over B CorpTM? Lees het hier.

KOAG/KAG-nr. 379-0622-2423 

Bekijk onze flesvoedingen: