Als ouder houd je heel wat ballen in de lucht. Want laten we wel wezen: ouder zijn is eigenlijk toch gewoon topsport?! Toch vind je altijd samen jullie balans. 

Onze meest geavanceerde opvolgmelk, speciaal ontwikkeld om te combineren met borstvoeding en voor de overgang naar flesvoeding*👩‍🍼. 

 

Daarnaast bevat Nutrilon DuoBalans Opvolgmelk:

  • Onze unieke mix van melkvezels, 2’FL en 3’GL. 
  • 3’GL onstaat door ons natuurlijke fermentatieproces
  • Onze geavanceerde vezelmix scGOS:lcFOS
  • Vitamine C & D**, ter ondersteuning van het immuunsysteem
  • Omega 3 (DHA/ALA)**, gewonnen uit natuurlijke bronnen. DHA ondersteunt de visuele ontwikkeling van kindjes tot de leeftijd van 12 maanden.*** En ALA draagt bij aan de ontwikkeling van de hersenen en het zenuwstelsel.  

Daarnaast bevat Nutrilon DuoBalans melkvet en is het gemaakt zonder toegevoegde palmolie. De verpakking is 100% recyclebaar, onderaan de pagina vind je meer informatie over de verpakking.  *Borstvoeding is de beste voeding. Overleg met je consultatiebureau of arts om een goede balans te vinden als je dit product wil gebruiken.  ** Zoals alle opvolgmelk *** Het gunstige effect wordt verkegen bij een dagelijkse inname van 100mg DHA.

Wil je weten waar je Nutrilon DuoBalans opvolgmelk kunt kopen? Klik dan op de link hieronder.

Als er een moment komt dat je borstvoeding wilt afbouwen of wilt combineren met Nutrilon DuoBalans opvolgmelk, overleg dan met je consultatiebureau of arts om een goede balans te vinden. De overgang is namelijk voor jezelf en je baby een grote stap. Je baby moet wennen aan een flesje opvolgmelk en aan een nieuwe smaak. Maar ook jouw lichaam moet zich aanpassen. Bouw de borstvoeding daarom stapsgewijs* af.

* Ben je op zoek naar een schema wat jou op weg helpt ? Klik dan hier.

Wanneer je borst- en flesvoeding wilt combineren, kun je ook kiezen voor Nutrilon DuoBalans opvolgmelk. Onze meest geavanceerde formule is speciaal ontwikkeld om te combineren met borstvoeding en voor de overgang naar flesvoeding. Borstvoeding is de beste voeding. Overleg met je consultatiebureau of arts om een goede balans te vinden als je dit product wilt gebruiken. Uiteindelijk vind je altijd samen met je kindje jullie balans. 

Onze unieke verpakking

KOAG/KAG-nr. 379-0222-0736

MELD JE AAN voor de Nutricia Baby Club en ontvang:

  • Toegang tot alle tools, van slaaptips tot voedingsschema's
  • Wekelijkse e-mail updates over de ontwikkeling van je baby
  • Meest gelezen artikelen door andere ouders