Steeds meer Belgischers eten bewust. Zo variëren we steeds meer met plantaardig eten. Voor baby’s blijven melkingrediënten wel belangrijk. Daarom combineren wij melk- en plantaardige ingrediënten in onze nieuwste opvolgzuigelingenvoeding; Nutrilon Melk & Plantaardig 2.

Borstvoeding is de beste voeding. Mocht je denken aan een overstap naar opvolgzuigelingenvoeding, overleg dan met je consultatiebureau of arts. Wil je voor je baby of dreumes ook variëren met plantaardige ingrediënten zonder dat je kindje de belangrijke voedingsstoffen van melk mist? Nutrilon Melk & Plantaardig 2 is onze complete* en unieke flesvoeding op basis van plantaardige ingrediënten en melk, gemaakt met een positievere impact*** op de planeet. Nutrilon Melk & Plantaardig voldoet net zoals alle opvolgzuigelingenvoeding aan de strenge EU wet- en regelgeving voor flesvoeding en is een volwaardige en complete flesvoeding*. Het bevat alle voedingsstoffen die je kindje nodige heeft*. 

*zoals alle opvolgzuigelingenvoeding
***30% minder CO2 uitstoot in vergelijking met Nutrilon Opvolgmelk 2

Wil je weten waar je Nutrilon Melk & Plantaardig kunt kopen? Klik dan hier. 

Nutrilon Melk & Plantaardig 2

Op basis van 125 jaar onderzoek in ons Research Centre in Utrecht ontwikkelden onze wetenschappers Nutrilon Melk & Plantaardig. Dit is onze nieuwe en unieke opvolgzuigelingenvoeding, gebaseerd op een combinatie van plantaardige ingrediënten en melk. We maken gebruik van de kwaliteiten van beide bronnen**. Zo zorgen we voor een positievere impact*** op de planeet, zonder concessies te doen in de voedingskundige volwaardigheid*.

Combinatie van melk- en plantaardige ingrediënten

Melkingrediënten zijn nog steeds belangrijk voor je kindje, daarom bevat Nutrilon Melk & Plantaardig ook lactose. Daarnaast zitten er ook plantaardige ingrediënten in Nutrilon Melk & Plantaardig. Een deel van de eiwitten is van plantaardige afkomst, namelijk uit soja. Enkel eiwitten uit soja zijn toegestaan in zuigelingenvoeding/opvolgzuigelingenvoeding volgens de EU-wetgeving. Ook zijn de omega 3 vetzuren van plantaardige afkomst. Deze worden gewonnen uit algen in plaats van visolie. Onder andere deze plantaardige ingrediënten zorgen voor een zachte en milde smaak. 

 

Complete Flesvoeding*, bevat alle voedingsstoffen die je kindje nodig heeft

Zo bevat Nutrilon Melk & Plantaardig 2 onze unieke vezelmix van scGOS:lcFOS vezels en Omega 3 vetzuren (DHA/ ALA*). Beide gewonnen uit natuurlijke bronnen. DHA ondersteunt de visuele ontwikkeling van kindjes tot de leeftijd van 12 maanden.**** En ALA draagt bij aan de ontwikkeling van de hersenen en het zenuwstelsel. Ook bevat Nutrilon Melk & Plantaardig 2 immuno voedingsstoffen; vitamines C & D* ondersteunen het immuunsysteem van je kindje. 

*Zoals alle opvolgzuigelingenvoeding  **Er is wettelijk bepaald wat er in de samenstelling van flesvoeding moet zitten, daarnaast is er ook wettelijk bepaald wat er in flesvoeding mág zitten ***30% minder CO2 uitstoot in vergelijking met Nutrilon Opvolgmelk 2 **** Het gunstige effect wordt verkegen bij een dagelijkse inname van 100mg DHA.

Samen voor een betere wereld

Per verpakking zorgen we voor 30% minder CO2 uitstoot dan onze standaard poederverpakkingen. Nutricia en Nutrilon zijn B-Corp gecertificeerd. Dit betekent dat we ons aantoonbaar inzetten voor een betere impact op onze planeet. Eén van onze doelstellingen is om al onze verpakking in 2025 circulair te maken. Nutrilon Melk & Plantaardig is daar een mooi voorbeeld van! Deze verpakking is 100% recyclebaar. Klik het maatschepje terug in deksel voordat je de verpakking recyclet. 

Speciaal afgestemd voor kindjes vanaf 1 jaar, als onderdeel van een gezonde en gevarieerde voeding hebben we Nutrilon Melk & Plantaardig 1+ dreumesdrink. 

Vragen of advies OVER JEZELF OF JE KINDJE? Wij zijn er voor jou!

Heb je vragen over Nutrilon Melk & Plantaardig? Dan kun je 24/7 terecht bij ons team van voedingskundigen. Zij beantwoorden al je vragen graag en je kunt via telefoon, whatsapp of mail contact opnemen. 

Bekijk onze flesvoedingen:

KOAG/KAG-nr. 379-0722-2864