Samen thuis knutselen?

Knutsel dan deze leuke figuurtjes samen met je kindje. Zo maak je in een handomdraai een hele leuke & gezonde traktatie met onze Olvarit knijpzakjes. Handig nu we met z'n allen vooral thuis moeten blijven! Download ze hieronder.

Gezellig samen met je kleintje knutselen tijdens de herfst!

Regenachtige dagen worden gelijk een stuk leuker met onze vrolijke eekhoorntjes voor de Olvarit knijpzakjes; het gemakkelijke en gezonde tussendoortje voor je kleintje. Print, knip en vouw samen met je kleintje dit schattige eekhoorntje voor om het knijpzakje.

Haal de winter in huis door samen met je kleintje te knutselen!

De koude winterdagen worden gelijk een stuk leuker met onze schattige sneeuwpop voor de Olvarit knijpzakjes. Knutsel samen met je kleintje een eigen sneeuwpop en kleed hem helemaal naar eigen wens aan met alle accessoires. Kies je voor een kerstmuts, sjaal, mooie wanten, of alles tegelijk?

Gezellig samen met je kleintje knutselen tijdens de lente!

Lente is het seizoen van de bloemen in bloei en natuurlijk jonge dieren. Je kunt op de kinderboerderij je kindje kennis laten maken met deze dieren, maar wanneer je binnen zit kan je dit leuke Olvarit schaapje knutselen. Deze kan je gebruiken voor het versieren van onze Olvarit knijpzakjes; het gemakkelijke en gezonde tussendoortje voor je kleintje. Print, knip en vouw samen met je kleintje dit schattige schaapje voor om het knijpzakje. Zo wordt de lente nog leuker!

Voor de mama’s en papa’s die samen met hun kleintje willen knutselen tijdens Pasen!

Pasen wordt extra bijzonder met onze Paashaasjes voor de Olvarit knijpzakjes; het gemakkelijke en gezonde tussendoortje voor je kleintje. Print, knip en vouw samen met je kleintje een vrolijk paashaasje voor om het knijpzakje én voor je kindje. Zo wordt jullie Paasbrunch nog meer een feestje!

Download de Paashaasjes hier en volg de geïllustreerde knip- en vouw stappen om de Paasoortjes te maken voor je kleintje en het knijpzakje. Knutselen maar!

Voor je kindje!

Samen knutselen met je kleintje voor Moederdag

Ken jij ook een supermama? Knutsel samen met je kleintje een superheld voor supermama! Een gezellige activiteit om samen te doen voor moederdag, met een leuke verrassing voor mama en iets lekkers voor je kleintje.

Zomerse knutselwerkjes

Kleur samen met je kleintje ons zomerse uitknipblad in. ☀️ Vouw ‘m om één van onze natuurlijke knijpzakjes en genieten maar!

Lees meer over onze producten: