Samen thuis knutselen?

Knutsel dan deze leuke figuurtjes samen met je kindje. Zo maak je in een handomdraai een hele leuke & gezonde traktatie met onze Olvarit knijpzakjes. Handig nu we met z'n allen vooral thuis moeten blijven! Download ze hieronder.

Olvarit potjes knutselen

Met een klein beetje creativiteit (en een hoop plezier met je kindje) kun je jouw lege Olvarit potjes een tweede leven geven! Een paar voorbeelden van DIY knutselwerkjes met lege Olvarit potjes voor een leuk cadeautje of een traktatie:

 • Beschilder een leeg Olvarit potje met glasverf en maak er een klein vaasje van.
 • Versier de potjes en gebruik een papieren rietje voor glaasjes limonade.
 • Maak mooie waxinelichtjes door de lege potjes te versieren in de stijl van het seizoen (bijvoorbeeld met herfstblaadjes).

Heb jij nog meer ideeën voor het hergebruiken van onze lege potjes? Deel jouw creatie op Instagram met #olvaritpotjes!

  Gezellig samen met je kleintje knutselen tijdens de herfst!

  Regenachtige dagen worden gelijk een stuk leuker met onze vrolijke eekhoorntjes voor de Olvarit knijpzakjes; het gemakkelijke en gezonde tussendoortje voor je kleintje. Print, knip en vouw samen met je kleintje dit schattige eekhoorntje voor om het knijpzakje.

  Haal de winter in huis door samen met je kleintje te knutselen!

  De koude winterdagen worden gelijk een stuk leuker met onze schattige sneeuwpop voor de Olvarit knijpzakjes. Knutsel samen met je kleintje een eigen sneeuwpop en kleed hem helemaal naar eigen wens aan met alle accessoires. Kies je voor een kerstmuts, sjaal, mooie wanten, of alles tegelijk?

  Gezellig samen met je kleintje knutselen tijdens de lente!

  Lente is het seizoen van de bloemen in bloei en natuurlijk jonge dieren. Nu we allemaal binnen moeten blijven, kun je dit leuke Olvarit schaapje knutselen. Deze kan je gebruiken voor het versieren van onze Olvarit knijpzakjes; het gemakkelijke en gezonde tussendoortje voor je kleintje. Print, knip en vouw samen met je kleintje dit schattige schaapje voor om het knijpzakje. Zo wordt de lente nog leuker!

  Voor de mama’s en papa’s die samen met hun kleintje willen knutselen tijdens Pasen!

  Pasen wordt extra bijzonder met onze Paashaasjes voor de Olvarit knijpzakjes; het gemakkelijke en gezonde tussendoortje voor je kleintje. Print, knip en vouw samen met je kleintje een vrolijk paashaasje voor om het knijpzakje én voor je kindje. Download de Paashaasjes hier en volg de geïllustreerde knip- en vouw stappen om de Paasoortjes te maken voor je kleintje en het knijpzakje. Knutselen maar!

  Samen knutselen met je kleintje voor Vaderdag

  Ken jij ook een superpapa? Knutsel samen met je kleintje een superheld voor superpapa! Een gezellige activiteit om samen te doen voor vaderdag, met een leuke verrassing voor papa en iets lekkers voor je kleintje. 

  Zomerse knutselwerkjes

  Kleur samen met je kleintje ons zomerse uitknipblad in. ☀️ Vouw ‘m om één van onze natuurlijke knijpzakjes en genieten maar!

  Misschien vind je dit ook interessant:

  Tools