Nutricia GEZONDE TOEKOMST

Het lichaam van je kindje is volop in ontwikkeling en dat stelt speciale eisen aan de voeding.

Kindervoeding

Compleet eten is belangrijk om alle voedingsstoffen voor een goede groei en ontwikkeling binnen te krijgen. Het dagelijks eetpatroon van kinderen komt in de praktijk vaak niet overeen met de specifieke behoeften. Een baby of een peuter is nu eenmaal geen volwassene en daarom is het belangrijk de voeding hierop aan te passen. Bijvoorbeeld de nieren en het immuunsysteem zijn de eerste jaren nog in ontwikkeling. Een goed samengesteld voedingspatroon houdt hier rekening mee.

Voedingsstoffen

En dat is niet altijd even makkelijk. Ook als je je er in verdiept is het soms lastig om te bepalen welke voedingsstoffen jouw kindje in deze specifieke fase allemaal nodig heeft maar ook om te controleren of ze die via voeding ook allemaal binnen krijgen.. Immers, kinderen willen niet altijd alles eten wat ze krijgen aangeboden, of de dag loopt anders dan je had gedacht. De meeste ouders weten heel goed . welke voedingsstoffen hun kind nodig heeft, maar niet altijd hóe hun kindje deze het beste binnenkrijgt.

Nutricia

Nutricia begrijpt dit en daarom helpen we je graag. We bieden niet alleen producten die optimaal aansluiten op de voedingsbehoefte van je kindje maar we staan ook dag en nacht voor je klaar met ons team van voedingskundigen voor persoonlijk advies via ons gratis telefoonnummer: 0800 0222626. We zijn er graag voor jou!