Nutricia, de KWAALTJESTEST voor jou!

Herkennen waar je (pasgeboren) baby last van heeft is niet altijd even makkelijk. Zeker niet als je kindje nog erg jong is. Een ander 'huiltje' dan je gewend bent, maakt je misschien onzeker. Dat is lang niet altijd nodig, het kan ook om een typisch babykwaaltje gaan.

Waar heeft je baby last van?

Er zijn tal van kwaaltjes waar je baby last van kan hebben: van darmkrampjes en verstopping tot luieruitslag, eczeem en een eerste tandje. Symptomen kunnen bovendien vaak op verschillende kwaaltjes duiden. Heeft jouw baby last van spugen, krampjes of onverklaarbaar huilen? De voedingskundigen van Nutricia geven je inzicht. Doe nu de uitgebreide test en krijg binnen 10 minuten antwoord!

Doe de kwaaltjestest!

We vragen je in de test onder andere om meer te vertellen over de klachten, ontlasting en voeding van je kindje voor meer inzicht. We geven een indicatie van de kwaaltjes die je kindje kan hebben en tips om er wat tegen te doen.

Bij onzekerheid over de klachten adviseren we altijd om contact op te nemen met je huisarts. De kwaaltjestest is anoniem en vrijblijvend.