Samen voor nieuwe ouders

Welkom lieve kersverse ouders,
Je kleintje ter wereld verwelkomen is een van de mooiste ervaringen in je leven. Toch weten we dat de laatste paar weken voor de geboorte en de eerste weken van het ouderschap turbulent kunnen zijn: zoveel “eerste keren” en vragen. Samen met een pandemie, kan dit alles overweldigend zijn.

Wij zijn er voor jou, zodat je er niet alleen voor staat.

Nutricia introduceert SAMEN VOOR NIEUWE OUDERS, een programma waarbij wij op alle mogelijke manieren de informatie, expertise en contacten die je nodig hebt als kersverse ouders terugbrengen. Dit doen wij door:

We zullen ervoor je zijn en helpen om deze levens veranderende ervaring met je kleintje zo leuk mogelijk te maken. Bijzonder en fijn, zoals hij hoort te zijn. Liefs,
Charlotte

BELANGRIJK: Volg de richtlijnen van de overheid en check regelmatig de website van het RIVM.

Interessante topics tijdens zwangerschap

Zin in een lekker, gezond én gemakkelijk gerecht? Probeer onze recepten eens! Ga naar onze recepten tool en filter op Zwangerschap. Smakelijk!   

Ontdek onze recepten

Je lichaam verandert nu heel veel. Heb jij ook last van kwaaltjes?

We hebben de meest voorkomende kwaaltjes hier voor je opgesomd en belangrijker, we vertellen je ook wat je eraan kan doen!

In het derde trimester van je zwangerschap is je baby bijna helemaal ontwikkeld. Heb jij al nagedacht over de verschillende mogelijkheden, zoals waar je wil bevallen, de rol van jouw partner, en of je pijnbestrijding wil?

Lees hier alles over de bevalling.

Populaire onderwerpen

Help! Mijn kindje is ziek. Heeft hij vooral last van krampjes? Of is hij geconstipeerd?

Ontdek hier de meest voorkomende babykwaaltjes, mogelijke oorzaken, en wat jij eraan kan doen.

Hoe start je met borstvoeding? Kan je borstvoeding stimuleren? En wat eet je best als je borstvoeding geeft?

Ontdek alles over borstvoeding.

Geboorteplan, vluchtkoffer, babyuitzetlijst... Say what now? Check hier alles wat je al kan voorbereiden zodat jij maar 1 ding hoeft te doen als je kindje er is: genieten!

Ontdek alles hier.

Vragen of advies OVER JEZELF OF JE KINDJE? Wij zijn er voor jou!